Broileriwokkia

Wokki on maailman parasta pikaruokaa. Valmistuu nopeasti ja siihen voi käyttää käytännössä ihan mitä vain kotoa löytyy. Parasta wokkia tietenkin syntyy, kun jaksaa pilkkoa itse kaikki kasvikset tuoreista, mutta aina voi oikaista, kuten minä tänään, käyttämällä pakastealtaan kasvisvalikoimaa. Itse pidän kovasti Finduksen Beijing sekoituksesta, sillä siinä on kivasti raksuvia kasviksia ja pinaattia joukossa. Minun mielestä wokissa kuuluu olla makua ja tulisuutta. Chilin määrää voi jokainen tietenkin itse säätää tai eihän sitä tarvitse halutessaan laittaan lainkaan.

Ohje: 3-4 annosta

  • 250 g broilerin fileesuikaleita
  • 1/2 pss Findus Beijing wokkivihanneksia
  • 1 sipuli
  • 1 yksikyntinen valkosipuli
  • maun mukaan sweet chili kastiketta
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 tl hunajaa
  • mustapippuria
  • 1 pss pikanuudeleita (itse suosin aina Mama nuudeleita)
  • 1 prk ananaspaloja

Pilko sipuli pieniksi kuutioiksi ja kuullota valkosipulin kanssa pannulla. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista. Laita nuudelit syvälle lautaselle ja kaada päälle kiuhuvaa vettä. Mausta broilerisuikaleet hunajalla, soijalla ja chilikastikkeella, sekä mustapippurilla. Lisää wokkikasvikset ja kuumenna siten, että kasvikset sulavat. Jätä kasvikset al denteksi. Kaada vesi pois nuudeleista ja lisää wokin sekaan. Lisää joukkoon ananasoalat ja kuumenna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *