Vohvelit

Perusohje vohveleille, alkuperäinen löytyy Myllyn Paras-sivuilta, tämä tässä minun mieltymysten mukaisena. Ostettin edullisesti Lidlistä meillä vohvelirauta, niin pitihän niitä sitten kokeilla. Arvelin myös tulevaisuudeessa kokeilla suolaisia vohveleitä, löysin nimittäin ohjeen mm. juustovohveleihin, mutta niistä lisää myöhemmin. (Anteeksi ruma vohvelin kuva, valokuvaaja ei ihan ollut tehtäviensä tasalla…)

Ohje: 8 vohvelia

  • 3 kananmunaa
  • 4 dl maitoa
  • 1 dl kivennäisvettä
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1tl vaniljasokeria
  • 2 rkl sokeria
  • 50 g juoksevaa margariinia

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten liemeen. Lisää juokseva margariini. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Paista vohvelipannulla vohveleiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *