Broilerin rintafilettä, tomaatti-aurajuustokastiketta ja täysjyväriisiä

Jälleen kerran on juostu tarjouksien perässä ja Lidlistä ostettiin broilerin rintafileitä. Harmiksemme ne olivat valmiiksi marinoituja, eikä ne valmiit marinadit oikein maistu miltään. Ei naistunu tälläkään kertaa, mutta onneksi oli hyvää kastiketta. Kuva ei ole mitenkään mediaseksikäs, sillä tässä taloudessa ei ollut mitään koristelutarvikkeita! :O Käytin siihen sitten paholaisenhilloa… Julkaisen tässä vain kastikkeen ohjeen, sillä muuta ihmeellistä tässä ei oikeastaan ollut. Kastike on übernopea tehdä ja helppo, joten pelastaa ainakin minun arkea. 🙂

Ohje 2-3 annosta

  • 1 reilun kokoinen sipuli
  • 1 dl vettä
  • 2 dl aurinkokuivattutomaatti kasvirasva”kermaa” rasvaa 7 %
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • n. 2 rkl aurajuustoa (tai maun mukaan)
  • ripaus timjamia

Kuullota sipulia hetkinen kattilassa tilkassa öljyä. Lisää vesi, kerma ja mausteet, sekä aurajuusto. Anna hautua hetkinen. tarkista maku. (Tajusin vasta ruokapöydässä, että kaapissa olisi ollut valkoviinin jämä, jonka olisi oikein hyvin voinut käyttää soossiin makua antamaan, eli halutessaan veden voi korvata valkkarilla.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *