Kana-pastasalaatti

Tämä herkku syntyi vahingossa viime syksynä iltapalaksi. Tosin tätä voi ihan hyvin syödä lounaaksi tai päivälliseksi tai muuten vaan. Tähän(kin) ruokaan voi laittaa ihan kaikkea mitä jääkaapista löytyy. Minä tykkään itse lisätä omalle lautaselleni murennettua aurajuustoa, sillä se sopii todella hyvin tähän salaattiin. Myös aurinkokuivatut tomaatit sopivat tähän mainiosti. Kastikkeen voi toki tehdä itse majoneesin ja kermaviilin sekoituksesta ja maustaa sen mieleisekseen. Bongasin tähän kuitenkin alunperin Creme Bonjourin fraichen sipulisekoituksen.

Ohje: 4 annosta

  • 3 dl pastaa (keittämätöntä)
  • 300 g marinoimatonta broileria suikaleina
  • 1 vihreä paprka
  • 1 prk persikkaa mehussa
  • 1 punasipuli
  • suolakurkkua maun mukaan
  • suolaa
  • mustapippuria
  • chiliä
  • Creme Bonjourin sipulisekoitus

Keitä pasta al denteksi ja ruskista kanasuikaleet ja mausta. Pasta kannattaa huuhdella kylmällä vedellä , jotta se lopettaa kypsymisen, eikä myöskään takerru toisiinsa. Kuutioi kasvikset ja sekoita ainekset suuressa kulhossa. Sekoita joukkoon kastike.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *