Texmexpaistos

Juttelin ”pikkusiskoni” kanssa puhelimessa ja kuten usein ennenkin puhe kääntyi ruokaa ja lähinnä reseptien vaihtoon. Hän on yhtä intohimoinen ruuanlaittaja kuin minäkin, ellei jopa vielä innokkaampi. Kuitenkin tämä resepti on häneltä peräisin, minä mukautin sen sitten meidän talouteen sopivaksi. Melkoista pikaruokaa on tämäkin, eikä tarvitse kovin kauaa uunin edessä seisoa. Loistavasti sopii tarjottavaksi semmoisenaan vaikkapa raikkaan salaatin kera tai pastan kastikkeena.

4-6 annosta

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 iso sipuli
  • 1 reilu kesäkurpitsa
  • 1 iso punainen paprika
  • 1 pss tacomausteseosta (esim. Rainbow)
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 1/2dl juustoraastetta

Kuutioi kasvikset melko pieniksi paloiksi. Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon kasvikset. Anna kasvisten kypsyä hetkinen. Lisää joukkoon mausteseos ja ranskankerma. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi uunissa 200 asteessa, kunnes juusto on saanut hieman väriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *