Minun kanapasta

Minun kanapasta varioi yleensä aika paljon. Oleellinen osa sitä on kuitenkin Aurajuusto. Jotenkin sen ja broilerin liitto on jumalainen! Myös ananas toimii superhyvin tässä eväässä, mutta ei ollut ananasta, niin laitoin tomaattia (siis ei mitään huonoa siinäkään…nomnom :P)

4 annosta

  • 300g marinoimatonta broilerin fileesuikaletta
  • 1 iso sipuli
  • 1 prk Arlan chili-paprika kevyt ranskankermaa
  • 2 dl vettä
  • 1 prk pehmeää Aurajuustoa (125g)
  • vesitilkkaan sekoitettuna 2 rkl vehnäjauhoja suurusteeksi
  • mustapippuria
  • suolaa
  • Santa Maria Pasta Rosso maustetta (jos ei tätä ole käsillä, lisää maun mukaan paprikajauhetta, chiliä ja valkosipulia)
  • 1 rs kirsikkatomaatteja

Ruskista broileri suikaleet ja sipuli. Lisää joukkoon vesi ja ranskankerma, sekä juusto. Suurusta vehnäjauholla. Mausta pippurilla ja pasta rossolla. Tarkista suolan määrä ja tarvittaessa lisää. Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit ja kuumenna. Tarjoa pastan kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *