Kana-kaaligratiini

Tämä superhelppo ruoka valmistuu nopeasti uunissa pakastekaalien ansiosta. Kerralla tulee isompi satsi, niin loppuja voi näppärästi käyttää eväänä. Itse pidän kovasti kukka- ja parsakaalista ja ne sopivat loistavasti tähän ruokaan. Halutessaan sekaan voi heittää ihan mitä tahansa kasviksia ja näin muuntelemalla ruuasta saa vaikka joka kerta erilaisen.

6 annosta

  • 600 g marinoimattomia broilerin suikaleita
  • 400 g kukkakaalia (pakaste)
  • 300g parsakaalia (pakaste)
  • 1/2 purjo
  • suolaa
  • mustapippuria
  • mausteita maun mukaan – itse laitoin chiliä ja valkosipulia
  • 2 dl kermaa
  • 1 prk Creme Bonjour sipulisekoitusta (voi käyttää vaikka tuorejuustoa)
  • juustoraastetta

Ruskista kanapalaset ja suikaloitu purjo. Mausta.  Voitele uunivuoka ja kippaa siihen kaalit ja kanat, sekä kuullotettu purjo. Sekoita kerma ja Creme Bonjour ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada vuokaan muiden ainesten päälle. Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia ja ripottele päälle juustoraastetta. Anna olla uunissa vielä sen aikaa kuin juusto hieman ruskistuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *