Sivuston uusi osoite

Eilen illalla minun ruokablogini Lusikka Sopassa sai kokonaan oman domainin. Aikaisemminhan se on ollut vain tämän sivun alisivuna. Käytännössä tämä muutos ei vaikuta muuten mitenkään, kuin että nykyisin Lusikka Sopassa blogiin pääsee suoraan http://www.lusikkasopassa.net osoitteen kautta. Myös vanhat linkit ovat toiminnassa, että jos niitä on jossakin muistissa, niin toimivat edelleen.

Kiitos ja kunnia jälleen isännellä, sillä minähän en näisä asioista oikeastaan mitään ymmärrä, enkä itse osaa muutoksia tehdä. Toiveissa on jatkossa saada vielä ruokablogille uusi ulkoasukin. SItäkin eilen yritettiinm mutta miellyttäviä ratkaisuja ei toistaiseksi löytynyt, niin tyydymme edelleen vanhaan. 🙂

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *