Mars-riisisuklaat

Tämän ohjeen bongasin etsiessäni ihan toista ohjetta Internetin uumenista. Löysin ohjeen Hellapoliisin sivuilta. Namusten ohje on todella yksinkertainen ja helppo toteuttaa. Maistuivatkin vielä hyvälle, kun maistoin iltateen kanssa yhden. Itse käytin Mars patukoiden tilalla Rainbown halpisversioita, taitavat olla nimeltää suklaa-nougat patukoita.

  • n. 35 kappaletta ”normaalikokoisia” muffinssivuokia
  • n. 7 dl riisimuroja
  • 6 Mars-patukkaa tai vastaavaa
  • 75 g voita

Sulata voi ja Marspatukat kattilassa miedolla lämmöllä. Varo polttamasta pohjaan. Kaada sulanut seos valmiiksi mitattujen riisimurojen päälle ja sekoita nopeasti ja reippaasti. Tämän jälkeen annostele massa muffinssikippoihin. Tässä vaiheessa kannattaa toimia ripeästi, sillä massa jähmettyy nopeasti – muutoin lopputulos saattaa olla yksi iso karkki…

Kommentoi