Suklaakeksit

Tämän ohjeen olen kirjoittanut pienelle paperilapulle joskus, eikä minulla ole havaintoakaan mistä olen tämän ottanut. En ollut myöskään kirjoittanut lappuun paistoaikaa tai -lämpötilaa. 😀 Ei se mitään – ihania keksejä tuli silti. Mielestäni maistuvat ihan Daim-suklaalle. Ohjeeseen käy ihan mikä tahansa suklaa, itse sekoitin kahta erilaista suklaata.

n. 20 keksiä

  • 125 g voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 0,75 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 50 g valkosuklaata
  • 50 g maitosuklaata

Rouhi suklaa valmiiksi. Vaahdota voi ja sokerit. Lisää muna. Sekoita joukkoon kuivat aineet. Viimeiseksi kääntele taikinaan rouhittu suklaa. Tee taikinasta pieniä klönttejä leivinpaperille kauaksi toisistaan, sillä leviävät hirveästi uunissa. Paista 200 asteessa kunnes ovat kauniin ruskeita. (En muistanut katsoa aikaa kellosta, mutta veikkaisin n. 10 minuuttia.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *