Puolukka-punasipulihilloke

Tämän herkku passaa loistavasti liharuuan kylkeen. Valmistin tätä läheisilleni joululahjaksi tänä vuonna. Itsellekin jätin kotiin pienen purkin, jotta voin sitä kinkun kanssa maistella. Alkuperäinen resepti löytyi Maku-lehden joulunumerosta. Tätä tehdessäni kehittelin vaikka mitä ihania hillokeohjeita, joita on aivan pakko kyllä tulevaisuudessa kokeilla. 😉

  • 4 pientä punasipulia
  • 400 g pakastepuolukoita
  • 2 dl vettä
  • 3 dl hillosokeria
  • 2 tl balsamicoa
  • 1/2 tl suolaa

Silppua sipulit pieneksi hakkelukseksi. Laita sipulit ja puolukat kattilaan veden kanssa. Anna kiehua viitisen minuuttia. Lisää sokeri, balsamico ja suolaa ja keitä vielä 10 minuuttia. Purkita hilloke kuumana. Viiletessään se muuttuu jähmeämmäksi.

2 thoughts on “Puolukka-punasipulihilloke

  1. Tämä oli maukasta. Tein vaihteluksi omalle luottopunasipulihillokkeellemme ja kyllä toimii; molemmat tykkäsimme miekkosen kera 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *