Tonnikala-homejuustopannari

Löysin ohjeen netistä, mutta muokkailin sitä omien mieltymyksieni mukaiseksi ja jääkaapin sisältöön sopivaksi. Tämä ruoka valmistuu hirmuisen nopeasti ja on siis varsinaista pikaruokaa tyydyttämään nälän. Itse laitoin tätä lounaaksi, mutta näkyi tekevän kauppansa myös kahvipöydässä. Juustoja voi vaihdella ja tonnikalankin voi korvata vaikka meetwurstilla tai kinkulla. Itse ajattelin seuraavan kerran kokeilla tätä fetalla ja salamisuikaleilla, niin tekisi kauppaansa myös isännälle. 🙂

6 annosta

  • 7 kananmunaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 dl vehnäleseitä
  • 1/2 dl auringonkukansiemeniä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 3 dl juustoraastetta
  • 2 prk tonnikalaan sweet chili kastikkeessa
  • homejuustoa maun mukaan
  • 3 rkl paahdettua sipulia

Sekoita kanamunat ja öljy tasaiseksi massaksi kulhossa, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon leseet ja siemenet ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon juustoraaste ja tonnikala ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun lasagnevuokaan ja ripottele päälle homejuustomuruja mielesi mukaan. Ripottele päälle lisäksi myös paahdettua sipulimurua. Paista 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, kunnes on kauniin ruskea ja hyytynyt.

Kommentoi