Avokadolevite

Avokadosta saa aivan huippua leivän päällistä! Jokainen on varmaan kuullut avokadon hyvistä rasvoista, joten en nyt tässä niihin kiinnitä sen enempää huomiota. Itse tein nyt ensimmäistä kertaa tämmöistä levitettä ja vaikka ohje on hirmuisen simppeli haluan jakaa sen muillekin.

n. 1 dl valmista tahnaa

  • 1 kypsä avokado
  • valkosipulia mielen mukaan (minulla hurahti aika paljon ;))
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl limenmehua

Kaavi kypsän avokadon sisus kuppiin. Lisää muut aineet ja surauta sekaisin sauva sekoittimella. Tarkista vielä suolan ja pippurin määrä, sekä tarvitseeko happoa lisää. Itselläni oli aika pieni avokado. Tämän jälkeen tätä voikin lusikoida leivän päälle ja eikun ääntä kohti. (Minä taisin pikkuisen syödä lusikalla kulhosta….)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *