Feta-broileria

Sain tämän tapaista ruokaa kerran Kreetalla, tosin siinä ei ollut ranskan kermaa, vaan file oli kuorrutettu pelkästään fetalla. Siitä asti tämä simppeli ruoka on ollut yksi lemppareistani. Lisäsin ohjeeseen ranskan kermaa, jotta samalla tulisi kastike. Tämä ruoka valmistuu nopeasti ja se olikin tänään yksi kriteereistä päivälliselle. En olekkaan pitkään aikaa kanaa laittanut, mutta toivottavasti tämä yksinkertaisuudessa loistava resepti hurmaisi myös teidätkin. 🙂

3 annosta

  • 3 broilerin rintafilettä
  • 1/2 pkt pala fetaa (esim. Patros)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • paprikamaustetta
  • 1 prk feta-aurinkokuivattutomaatti ranskan kermaa

Paista nopeasti fileisiin pinta paistinpannussa. Pippuroi ja suolaa ne. Lusikoi ranskan kerma fileiden päälle ja murenna feta kruunuksi. Ripottele vielä pinnalle paprikamaustetta. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia riippuen uunin tehosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *