Uunitomaatit

Nämä tomaatit ovat niin parhaita. Ne sopivat loistavasti lisäkkeeksi erilaisille liharuuille tai sitten niitä voi jäähdytettyinä (miksei lämpimänäkin) käyttää salaatteihin. Pikaversio syntyy puolessa tunnissa, mutta pidempi aika kuivattaa tomaatteja enemmän. On kuitenkin hyvä huomata, että kannattaa vähentää uunin lämpöä, jos haluaa kuivatella enemmän, sillä muuten voi tulla vähän mustia tomaatteja.

  • 1 rs miniluumutomaatteja
  • suolaa
  • mustapippuria
  • timjamia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamicoa
  • 1 tl hunajaa

Huuhdo ja halkaise tomaatit. Asettele ne uunivuokaa ja ripottela mausteet päälle. Pirskottele päälle öljy, balsamico ja hunaja. Paista uunissa 200 asteessa noin puolisen tuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *