Aamunpelastus

Minä olen ihan kaavoihin kangistunut aamupalani kanssa. Aina, joka aamu syön sitä samaa aamupalaa. Aina haaveilen, kuinka voisin tehdä sitä ja sitä aamupalaksi, mutta sitten huomaan taas istuvani sen teemukin ja juustoleipäsen edessä. Tänä aamuna tein kuitenkin jotakin erilaista, joka osoittautui sellaiseksi ruuaksi, että saatan nauttia tästä jatkossakin. Puuhastelin nimittäin tehosekoittimella marjaisan smoothien. Tämä menee yhtenä annokseni koko aamupalasta, mutta jos jakaa sen jonkun kanssa, niin voi sitten syödä vaikka sitä juustoleipästä tämän kanssa. 🙂 Mitkä tahansa marjat käyvät, minä nyt satuin käyttämään Rainbown smoothie sekoitusta. On muuten tosi näppärä tuote juuri aamukiireeseen. Pussissa on valmiiksi pakattuja annospusseja, jonka voi kipatasuoraan blenderiin. Minulla on mansikka-mustikka-banaania versiota pakastimessa.

1-2 annosta

  • 2 dl paksua jogurttia
  • 1 annospussi smoothie marjoja
  • 2 rkl herneproteiinia vaniljanmakuisena (heraproteiini toimii myös tässä)
  • 1 rkl vehnäleseitä
  • 2 rkl sokeritonta siirappia tai mitä tahansa makeutusta maun mukaan
  • n. 1/2-1 dl maitoa (riippuen kuinka juoksevaa haluat)

Lataa ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä smoothieksi. Parasta, jos marjat ovat vielä jäisiä, niin juomasta tulee ihanan kylmää. (Melkein näen itseni nauttimassa tästä kuumana kesäaamuna parvekkeella….) Nauti heti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *