Munakasrulla

Olen tehnyt vastaavanlaista ruokaa joskus tortillaletuista ja nyt piti sitten keksiä jokin korvike tortillaletuille. Olen myös monesti ajatellut kokeilevani munakasrullan tekoa, jotenka nyt meni vähän niinkuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Seuraavaa kertaa ajatellen mietin, että munakasmassaa voisi maustaa myös jollakin tavalla, kuten vaikka pinaatilla. Täytteeksihän tähän passaa oikeastaan mikä vain, mitä vain mielikuvitukseltaan sinne keksii laittaa.

4 annosta

munakasmassa:

  • 8 kananmunaa
  • 3 dl maitoa
  • 1/2 tl suolaa

täyte:

  • 1 pss kinkkusuikaleita
  • 1 tlk ananaspaloja (pieniä)
  • homejuustoa maun mukaan
  • 3-4rkl bbq-salsaa
  • päälle juustoraastetta

Vatkaa munakasmassan ainekset nopeasti sekaisin. Kaada seos leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Levitä massan päälle bbq-salsa ja ripottele muut täytteet sen päälle. Rullaa kääretorttumaisesti leivinpaperia apuna käyttäen. Kannattaa olla nopsa, sillä munakasmassa irtoaa paperista paremmin lämpimänä. Ripottele rullaan päälle juustoraaste ja käytä vielä uunissa, kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *