Brie-salaattia

Näin jossakin kaupan lehdessä joskus jonkin brie slaatin ohjeen ja arvelin, että se voisi olla oikein miellyttään makuista minunkin suussani. Nyt en kyllä enää muista mitä siihen salaattiin tuli, jotenka sovelsin ihan omasta päästäni. Olen rakastunut balsamico-siirappiin nyt niin paljon, että näköjään työnnän sitä joka salaattiin. Periaatteessa muuta kastiketta ei salaatti sitten kaipaakkaan kuin lorauksen hyvää oliiviöljyä.

2-3 annosta

  • 1 pss jääsalaattia
  • 1/2 punainen suippopaprika
  • 1/3 kurkku
  • kourallinen punaisia viinirypäleitä
  • 1/2 pkt (luomu)brieta
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • balsamicosiirappia

Revi salaatti pediksi lautaselle ja pilko paprika ja kurkkua pieniksi paloiksi, halkaise viinirypäleet. Levittele ainekset salaattpedille. Rouhi päälle suolaa ja mustapippuria. Viipaloi brie paloiksi salaatin päälle ja valuta päälle balsamicosiirappia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *