Broileria tomaatin ja fetan kera

Pitkästä aikaa ruokapostausta. Tämä ei suinkaan tarkoita, ettei meillä olisi laitettu lainkaan ruokaa tänä aikanaa. Mutta tiedättekö, kun on pakko tehdä niitä samoja vanhojakin ruokia välillä – aina ei vain jaksa laittaa mitään uutta. 🙂 Nytkin haaveilen jauhelihakeitosta – täytyy varmaan laittata se loppuviikon ruokalistalle. Lisäksi olisi aikomus grillailla, eikä siitäkään kovin kummoista postausta varmastikkaan tule. Kunhan tässä katsastan. Kesäaikaan tulee vain syötyä niin paljon erilaisempaa ruokaa kuin talvella.

Kuitenkin tämä broileri ruoka on nopsa tehdä, kuten broileri yleensäkin, eikä vaadi kummoisia esikäsittelyjäkään. Maistuu aivan mainolle keittettyjen porkkanoiden kanssa, eikä erillistä kastiketta tarvita. Tuore timjami kävisi ruokaan ihan parhaiten, itse käytin kuitenkin kuivattua, kun ihan vielä ei Zengrowssa timjamin versit olleet keräyskunnossa.

3 annosta

  • 450 g broilerin leikkeitä (3kpl)
  • 2 pientä sipulia
  • valkosipulia oman maun mukaan
  • 2 isoa tomaattia
  • 1 prk creme bonjour cuisine sipulisekoitusta
  • 1 pkt fetaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • timjamia
  • juustoraastetta

Ruskista nopeasti broilerin fileiden pinnat kiinni. Ruskista myös sipulit ja valkosipuli pannulla öljyssä. Laita Broilerit kannelliseen uuni vuokaan, rouhi päälle suolaa ja pippuria ja levittele sipulit fileiden päälle, samoin levitä päälle viipaloidut tomaatit. Sekoita creme bonjour ja haarukalla murustettu feta keskenään. Mausta pippurilla ja timjamilla. Levitä seos ruuan päälle. Ripottel pinnalle juustoraastetta. Laita kansi päälle ja uuniin noin puoleksi tunniksi 175 asteeseen.

Kommentoi