Kasvisgratiini buffalomozzarellalla

Kasvisgratiini on yksi helpoimmista kasvislisäkkeistä, varsinkin jos osan tai kaikki kasvikset korvaa pakasteversioilla. Itse tykkään sekoitella tuoreita ja pakastekasviksia keskenään. Tämä gratiini syntyi jääkaapin jämistä peri aatteella puoliksi syödyt jutut on saatava johonkin käytettyä. Buffalomozzarella on taivaallista ja kaukana niistä maitoversioista, jotka ovat ihan kumia. Vaikka hinta on kaksinkertainen, niin kannattaa tästä ihanuudesta maksaa se hitunen. Maistuu myös taivaalliselta tomaatin ja omatekoisen peston kanssa.

  • 1 pss paprikasuikaleita (Rainbow)
  • 1/2 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni sipuli
  • 2 säilykepersikan puolikasta
  • 1 prk Creme Bonjour juustokermaa
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 pkt buffalomozzarellaa
  • rouhittua chiliä

Ruskista sipulia, kesäkurpitsaa ja paprikoita hetki pannulla. Laita ne voideltuun uunin kestävään astiaan. Pilko persikat pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada päälle kerma ja viipaloidut mozzarellat. Rouhi pinnalle maun mukaan chiliä. Paista uunissa 175 asteessa noin 30-45 minuuttia.

Kommentoi