Paahdettu paprikadippi

Olen hirmuisen innostunut kokeilemaan kaikennäköisiä kylmiä dippikastikkeita, sillä olen aivan rakastunut dippikasviksiin. Olen oikeastaan tajunnut, että en ollenkaan välitä sipseistä, vaan nimenomaan juurikin niistä dipeistä, joita sipsien kanssa nautitaan. Niinpä olen itsekkin puuhaillut muutamia dippejä, ja nämä kyllä passaavat muidenkin ruokin kylkeen tai vaikka salaatin kastikkeeksi.

  • 1 punainen paprika
  • 2 rkl jalapenoviipaleita
  • 2 isoa valkosipulin kynttä
  • mustapippuria
  • suolaa
  • hitunen sokeria
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 dl majoneesia

Paahda halkaistu paprika 250 asteisessa uunissa, kunnes kuori on musta. Anna hautua hetki pyyhkeen sisällä ja kuori paprika.  Hienonna paprika ja jalapenot pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviiliin majoneesi ja mausteet. Lisää pilkotut ainekset ja murskatut valkasipulit.  Anna tekeytyä hetkinen jääkaapissa.

Kommentoi