Kuningatar smoothie

Innostuin nyt niin kovasti näistä juotavista välipaloista, että loihdin tänäänkin tätä herkkua itselleni. Saattoi kyllä vaikuttaa tähän myös se, että ostettiin vadelmia Prismalta ja eilen löysin pensasmustikoita Citymarketista tarjouksesta.  Kokeilin myös tehdä smoothien rahkaan, jotta saisin enemmän proteiineja ympättyä joukkoon. Toimii ihan yhtä hyvin kuin jogurttikin – maitoa on vain laitettava enemmän, jotta siitä tulee juoksevampaa. (Anteeksi järkyttävä kuvan laatu, mutta pakko oli napata kuva kännykällä, kun smoothie oli jo hyvää vauhtia menossa napaa kohti…)

1 annos

  • 1/2 prk maitorahkaa
  • reilu 1/2 dl maitoa
  • kourallinen mustikoita
  • kourallinen vadelmia
  • 1/2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl pellavansiemeniä

Surauta kaikki ainekset hienoksi juomaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Ja nauti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *