Proteiinipannarit

Jokainen vähänkään hyvinvointi- tai fitnessblogeja lukeva, ei ole voinut välttyä tältä kyseiseltä lettuohjeelta. En tosiaankaan tiedä, mikä tai kuka on alkuperäisen idean takana, sillä ohje on ollut useissa blogeissa ja viimeisempänä bongasin sen myös Pinterestistä. Eli siis banaanista ja kananmunista tehdyt ”letut”. Aivan nämä eivät tietenkään maistu tavallisilta letuilta, mutta hieman rakenne lettua muistuttaa. Aluksi arvelin, että kananmunan maku paistaa letuista liiaksi läpi, mutta itse asiassa niin ei ollut lainkaan. Mielestäni oikein mukava vaihtoehto aamupalaksi tai välipalaksi. Itse söin omat lettuni sulatettujen pakastemarjojen kanssa, joihin sekoitin hieman vaniljalla maustettua nestemäistä steviaa ja marjojen päälle lapioin vielä paksua maustamatonta jogurttia (Lidlin Eridanous on muuten parasta maustamatonta jogurttia I-K-I-N-Ä).

Proteiinipannarit

1 annos

  • 2 kananmunaa
  • 1 iso banaani
  • (luomu)kanelia maun mukaan

Sekoita ainekset sauvasurvaimella tai tehosekoittimella sekaisin. Paista pannulla pikkulettuja rasvassa. Itse käytin paistamiseen kookosöljyä. Lettupannulla paistamalla saa kauniin muotoisia ja helpommin käännettäviä versioita. Letut ovat aika hauraita, joten kannattaa paistaa miedolla lämmöllä, jotta saa räiskäleet käännettyä ilman, että toinen puoli palaa. Tarjoile mieleistesi lisukkeiden kanssa.

One thought on “Proteiinipannarit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *